Wallmans Dinner Show

Nyd en festlig aften med Hotel Copenhagen Crown og Wallmans

Wallmans er stedet, hvor de først og fremmest fejrer dig og dine gæster, men i denne sæson fejrer de noget mere. Den historiske cirkusbygning fylder 130 år, og det skal selvfølgelig markeres med et forrygende show!

Det er nu, du skal forkæle dig selv og dine venner, kolleger eller familie med en storslået oplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. I er garanteret en aften, hvor mad, underholdning, god stemning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni. Imens det nye show FLASHBACK udspiller sig under den smukke kuppel, serveres aftenens 4-retters menu. Giv slip og tag med på en magisk rejse, hvor enestående musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komik og fascinerende akrobatik fylder aftenen og cirkussalen.

I får en unik totaloplevelse, hvis lige kun findes i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Glæd jer til et uforligneligt sceneshow, glitrende kostumer og musik af de allerstørste stjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez. Der er pause mellem hvert nummer, så der er tid til hyggesnak og til at nyde alle indtryk. FLASHBACK er, som altid i Wallmans, et internationalt show, der udføres på engelsk og derfor kan nydes af alle.

Også i denne sæson vil artisterne stå på scenen det ene øjeblik og servere ved bordene det næste. I kommer helt tæt på og bliver selv en del af det hele.

Aftenen kulminerer i en bragende finale, der præsenterer et sandt FLASHBACK til alle de musikalske højdepunkterfra 80’erne og 90’erne. Det bliver umuligt at sidde stille, og inden I får set jer om, er der gang i festen i Københavns største natklub.

Kom i Wallmans og lad dig rive med på en storslået musikalsk og visuel rejse, hvor samtlige sanser kommer i spil!

Wallmans pakken indeholder:
  • Overnatning i dobbeltværelse
  • Lækker morgenmadsbuffet
  • 4 retters menu hos Wallmans
  • Wallmans internationale show
  • Adgang til Wallmans Natklub

Prisen for Wallmans pakken starter fra Dkk 1095,- pr. person (i delt dobbeltværelse) på torsdage og Dkk 1375,- pr. person på fredage og lørdage. Wallmans dinnershow spiller i perioden 19. august 2016 til juni 2017. NB. Nyt show spiller i perioden 1. september 2017 til juni 2018.  

For forespørgsler og booking af Wallmans pakken skriv venligst til booking@copenhagencrown.dk

Læs mere om sæsonens show hos Wallmans her.

Oplev Wallmans flotte show og kom tæt artisterne, når de serverer din mad